31/8/10

Με αφορμή το θέμα σας έστειλα email στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο - Ιδού η απάντηση του


Με αφορμή το θέμα μας "Ποίοι έφαγαν τα λεφτά" ο
κ. Θάνος Καλαμπούνιας έστειλε email στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο για να τον ρωτήσει με ποιό σκεπτικό εκείνος δήλωσε πως "τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες"

Ο αναγνώστης μας έστειλε το περιεχόμενο της εν λόγο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς δημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...



Η ουσία βρίσκεται στη δεύτερη απάντηση του κ.Ανδριανόπουλο οπού ο πολιτικός δηλώνει πως "όποιος πολιτικός ετόλμησε να αντισταθεί στην πολιτική του λαικισμού της ρουσφετολογίας και της φαυλότητας βρέθηκε εκτός νυμφώνος. Κι απο σπίτι του ελάχιστα θα μπορούσε να κάνει για τη διάσωση της χώρας".

Παραδέχεται ουσιαστικά πως οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τους πολίτες για να καταλήξει στο οτι "όσοι προσπάθησαν να τους πούν την αλήθεια καταψηφίζονται και τελικά ιδιωτεύουν".

Για να καταλήξει και πάλι στο τέλος "Οι πολιτική φταίνε τελικά για όλα αυτά ;"

Παραθέτουμε τα έγγραφα κι επειδή θεωρούμε πως αρκετά πια τράβηξε αυτή η προκλητική πλέον κοροϊδία περί "αθωότητας" των πολιτικών, στο τέλος απαντάμε στον κ.Ανδριανόπουλο.
Κάντε κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση
Για να το πούμε πιο λαικά ο κ.Ανδριανόπουλος ούτε λίγο ούτε μας είπε για ακόμη μια φορά εμμέσως πλην σαφώς " Τέτοιοι μαλάκες που είσαστε καλά να πάθετε" , επι τη ευκαιρία λοιπόν ας ερμηνεύσουμε την πικρή αλήθεια για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Το οτι φταίνε διαχρονικά οι πολιτικοί για την κατάντια του τόπου είναι το μόνο σίγουρο, αφού αυτοί κυβερνούσαν και εξακολουθούν με αποκλειστικά δικές τους ευθύνες και επιλογές να διαχειρίζονται το μέλλον της χώρας.

'Αραγε λοιπόν το σκεπτικό του τύπου"σας κορόιδευα για να μην με στείλετε σπίτι μου και χάσω έτσι την ευκαιρία να σώσω τη χώρα" μάλλον περι μπουρδολογίας πρόκειται.

Τώρα... Το ότι ο κάθε λαός είναι άξιος των πολιτικών που τον κυβερνούν είναι μια πικρή αλήθεια που σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν αθωώνει κανέναν πολιτικό.
Ούτε καν εκείνον που εκλέχθηκε έστω και μια φορά στη ζωή του να εκπροσωπήσει αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ακόμη και αυτός έλαβε μέρος σε αποφάσεις και ψηφοφορίες , και είχε δημόσιο βήμα ακόμη κι αν το κόμμα του δεν κυβέρνησε ποτέ.

Εκτός λοιπόν απο τον "ξύλινο" λόγο που τόσα χρόνια μας έχετε μπουχτήσει, αυτός ο λαός - τόσο απο τις επιλογές του όσο και απο τις ανοχές του - το μόνο σίγουρα είναι πως στο σύνολο του ένα βλάψιμο πρέπει να το έχει. Και μόνο που σας ανέχεται ακόμη όλους εσάς τους "εθνοσωτήρες" αυτό σίγουρα επιβεβαιώνει τους λόγους που τόσα χρόνια όλοι σας τον κοροϊδεύατε και ακόμη εξακολουθείτε να το κάνετε με τόση προκλητικότητα.

Αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να μας περνάτε όλους ανεξαιρέτως για ηλίθιους , και ασφαλώς δεν σας παραχωρεί το δικαίωμα να εκμεταλλεύεστε την αφέλεια όσων έστω και απο κουταμάρα ή μικροσυμφέρον σας εμπιστεύτηκαν.

Σαν πολιτικοί γνωρίζεται άλλωστε πάρα πολυ καλά πως λειτουργεί η Ελληνική "δημοκρατία", το εκλογικό σύστημα και με τι ποσοστά το πρώτο κόμμα σχηματίζει εύκολα κυβέρνηση και κυβερνά ένα ολόκληρο έθνος. (πολύ κάτω απο το 50% του λαού και χωρίς να προσμετράτε σε αυτό το τεράστιο ποσοστό της αποχής απο τις εκλογές)

Απο κεί και πέρα όμως ένας σοβαρός πολιτικός που σέβεται πρώτα απ'όλα τον εαυτό του και έχει ήθος, επιλέγει να πάει σπίτι του από μόνος του κ.Ανδριανόπουλε , παρά να παραμείνει εντός του "νυμφώνος" για να κοροϊδεύει το λαουτζίκο.

Διότι εσείς ουσιαστικά παραδέχεστε οτι ο "νυμφώνας" έχει μεγάλη βρώμα για να ανέχεται πολιτικούς να κοροϊδεύουν με τέτοια προκλητικότητα όσους τους εμπιστεύτηκαν μια έδρα στη βουλή (στο νυμφώνα σας)

Αφού λοιπόν κ.Ανδριανόπουλε όταν σου δόθηκε η ευκαιρία να "σώσεις" (όπως λές) τη χώρα, όταν οι ψηφοφόροι σου σε εμπιστεύτηκαν και σου έδωσαν βήμα να καταγγείλεις τα κακώς κείμενα όσο βρισκόσουν εντός του νυμφώνα , δεν είχες το θάρρος να το κάνεις.

Τότε θα ήταν εντιμότερο να επιλέξεις να πας μόνος σου στο σπίτι σου προκειμένου να περισώσεις τουλάχιστον το όνομα σου.

Όταν προτιμάς να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη για να παραμείνεις στο νυμφώνα τότε το μόνο που πραγματικά θες να "σώσεις" είναι η πάρτι σου και σίγουρα όχι η χώρα σου.

Αυτό σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεσαι κάν για την τιμή και την υπόληψη σου ως άτομο και ψάχνεις για ανούσιες δικαιολογίες "πολιτικής αθώωσης" μέχρι κάποια στιγμή οι ψηφοφόροι σου να σε αηδιάσουν και να σε "μαυρίσουν" μπάς και σε στείλουν σπιτάκι σου να μη σε βλέπουν άλλο.

Αν λοιπόν αφαιρέσουμε τα "σιρόπια" και τα "ξύλινα" λόγια τότε η αλήθεια πονάει όσο και η πραγματικότητα που όλοι εμείς οι "κοινοί θνητοί" βιώνουμε καθημερινά.


Δείτε το αρχικό δημοσίευμα εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share