29/8/10

Ανδρέας Ανδριανόπουλος "Ποίοι έφαγαν τα λεφτά" (βίντεο σοκ)

Προσοχή: Το παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο ενδέχεται να επηρεάσει σοβαρά το νευρικό σας σύστημα.

Είναι γεγονός οτι στις μέρες μας οι "εθνοπατέρες" έχουν αποθρασυνθεί περισσότερο παρά ποτέ...

Απο εμπιστευτικές πληροφορίες μέσα απο πολιτικά γραφεία γνωρίζουμε οτι πάρα πολλοί σπάνε χοντρή πλάκα στους πολιτικούς κύκλους με το σύνθημα "φέρτε πίσω τα κλεμμένα" ενώ κάποιοι άλλοι - πιο ανασφαλείς πολιτικά- σκέφτονται πως θα εκμεταλλευτούν ακόμη και αυτό το σύνθημα προς όφελός τους...


Το σίγουρο είναι πως οι κομματικοί μηχανισμοί είναι πολύ καλά στημένοι και πάρα πολλοί άεργοι κηφήνες χρόνια τώρα τρωγοπίνουν συντηρώντας τους.

Όλοι οι Έλληνες λίγο πολλοί γνωρίζουν πως οι πολιτικοί εθνοσωτήρες χρόνια τώρα εξαπατούν το λαουτζίκο και γελούν πίσω απ'την πλάτη του. Κι όμως ακόμη κι αυτό το έχουν συνηθίσει οι Έλληνες σε βαθμό που ακόμη και οι πιο καμμένοι πολιτικά Μαυρογυαλούροι χώνουν ακόμη και τα παιδάκια τους στο κλειστό επάγγελμα του πολιτικού.

Φαίνεται όμως πως η μακροχρόνια κοροϊδία στο λαουτζίκο και η αλαζονεία της αιώνιας εξουσίας έχει δώσει την εντύπωση στους πολιτικούς μας πως τελικά ο Ελληνικός λαός έναν μαζοχισμό πρέπει να τον έχει. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο σαδισμός με τον οποίον του συμπεριφέρονται

Διότι πρόκληση είναι να σε κοροϊδεύουν πισώπλατα και μπροστά σου να τα μπαλώνουν έστω κι αν οι δικαιολογίες είναι παιδαριώδες και αβάσιμες.

Το να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα κι εκτός απο ζημιωμένο να σε αποκαλούν κατάμουτρα και κερατά δεν είναι πρόκληση .... είναι η εσχάτη ταπείνωση.

Προσέξτε τώρα τα "επιχειρήματα" που παραθέτει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε μια προσπάθεια να πείσει ηλίθιους να καταλήξουν σε συμπέρασμα "αποκάλυψη" .

Με ένα πολιτικό λόγο του τύπου "πίνω μπάφους και παίζω pro" o εθνωσωτήρ αναφέρεται σε ένα φανταστικό κράτος πρόνοιας ("το κράτος που μοιράζει και μοιράζει") το οποίο προφανώς θα πρέπει να κυβερνιόταν αποκλειστικά απο τους πολίτες ή απο αστροναύτες, πάντως ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κατά τους ισχυρισμούς Ανδριανόπουλου σίγουρα δεν υπήρχε σε αυτό το κράτος.

Το ιδανικό αυτό κράτος πρόνοιας θα πρέπει να ήταν τηλεκατευθυνόμενο αφού μαζί με μερικά στοιχεία απο το μυαλό του ο πολιτικός μπαλαντέρ προσπαθεί να καταλήξει σε ένα συνειρμικό συμπέρασμα σόκ....

Αν λοιπόν έχετε γερά νεύρα δείτε ποιούς καταγγέλλει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος οτι έφαγαν τα λεφτά. Τους καλεί μάλιστα να φέρουν πίσω τα κλεμμένα!




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share