30/7/10

Ο ΜΑΝ τα'χωσε SCANIA στους χαρτογιακάδες (Δείτε το βίντεο)

Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε...

Ο λόγος που βρίσκετε ακόμη στην εξουσία η κυβέρνηση που υποθήκευσε επισήμως τη χώρα στηρίζετε στην ηλιθιότητα αυτών που λειτουργούν σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο "να ψοφήσει η κατσίκα του γειτόνου μου".

Δυστυχώς αυτόν ακριβώς τον μικροαστισμό και την κουταμάρα αρκετών εκμεταλλεύεται και αυτή η "δημοκρατική" κυβέρνηση που τεμαχίζει τον ενα μετά τον άλλο κάθε επαγγελματικό κλάδο με κυρίαρχο γνώμονα το διχασμό της Ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθεί αμήχανα το δράμα μέσα απο τα ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα κάποιοι ανεγκέφαλοι χειροκροτούν βλέποντας την "σφαγή" των άλλων κλάδων λες και αυτοί ζουν σε άλλη χώρα...


Σε αρκετές περιπτώσεις τα δίκια κάθε κλάδου αφήνουν αδιάφορους όλους τους υπόλοιπους, ενώ συνήθως οι πιο αποβλακωμένοι απο την προπαγάνδα που είδαν στην τηλεόραση, καταδικάζουν με πάθος κάθε απεργία... Όταν όμως έρθει η σειρά τους οι δικοί τους αγώνες απαιτούν να θεωρούνται πάντα δίκαιοι.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί και η Ελληνική δικαιοσύνη , όλες οι απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές εκτός απο αυτές των δικαστικών (δείτε εδώ)

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο KAI αυτή η κυβέρνηση "Διαιρεί" κοινωνία και "Βασιλεύει" στη βλακεία...

Κι ενώ οι εθνοσωτήρες μας είναι πεισμένοι πως όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι και το κόλπο τους πάντα δουλεύει μένουν άφωνοι όταν....



Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις ζητούν οι δικαστικοί και μάλιστα αναδρομικές - Απειλούν οτι θα το κλείσουν το μαγαζί

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share