29/6/10

H Απόλυτη Τηλεοπτική ΧΟΥΝΤΑ - Δείτε πως τα δελτία ειδήσεων διαμορφώνουν συνειδήσεις

Δείτε αποσπάσματα απο τα χθεσινά κεντρικά δελτία ειδήσεων για να πάρετε μια γεύση απο τον τρόπο που προβάλουν τα θέματα της επικαιρότητας η διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Η κυβέρνηση κατοχής οπού εξελέγει παράνομα εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό και εξευτελίζοντας το σύνταγμα , αφού η προγραμματικές της δηλώσεις αποτέλεσαν το κίνητρο της εξαπάτησης σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τη λαική βούληση , μια μέρα πρίν ...


...την γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ προχωρεί με χουντικές διαδικασίες σε τριετές πάγωμα των μισθών και στο ιδιωτικό τομέα.

Με το πρόσχημα οτι δήθεν καλεί τους κοινωνικούς εταίρους σε διάλογο , η κυβέρνηση απαιτεί απο αυτούς να παραστούν μόνο για να συμφωνήσουν. Αφού στην περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει οτι , έτσι κι αλλιώς θα προχωρήσει στο τριετές πάγωμα των μισθών , με πράξη που την ονομάζουν μάλιστα “νομοθετικού” περιεχομένου για να περιτυλίξουν δημοκρατικά την δικτατορία που επικρατεί στη χώρα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί οτι, οι Έλληνες είναι ήδη οι χαμηλότερα αμειβόμενοι της Ευρωζώνης , με τις φθηνότερες υπερωρίες και τις ακριβότερες ασφαλιστικές εισφορές , κάτι δηλαδή σαν την Αιθιοπία της Ευρώζώνης , εργασιακός μεσαίωνας.

Οι Ελληνική δικαιοσύνη που συνηθίζει να βαδίζει χέρι χέρι με την εκάστοτε κυβέρνηση κηρύττει κατα πάγια τακτική όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές εκτός βέβαια απο τις δικές της καθώς και του σιναφιού γενικότερα. Αφού ο ίδιος ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών στο παρελθόν είχε απειλήσει οτι θα κλείσουν τα δικαστήρια της χώρας εαν η κυβέρνηση τολμήσει να πλήξει τα προνόμια του δικηγορικού κλάδου.

Την ίδια στιγμή οι εργολάβοι της ενημέρωσης, πιστοί λειτουργοί του κυβερνητικού “έργου” , προχωρούν σε μια ανευ προηγουμένου προσπάθεια διχασμού της κοινής γνώμης με αποσπασματικές δηλώσεις πολιτών που επιλεκτικά “στολίζουν” το ρεπορτάζ για να προβάλουν οτι το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει το κλείσιμο του λιμανιού απο ναυτεργατικά σωματεία τονίζοντας μάλιστα οτί “δεν πρέπει να επαναληφθούν οι εικόνες τις προηγούμενης εβδομάδας” .

Λές και όλα βαίνουν καλώς σε αυτή τη χώρα και η μοναδικές άσχημες εικόνες είναι αυτές απο είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα απο το κλείσιμο του λιμανιού.

Το κλασσικό "διαίρει και βασίλευε" σε όλο του το μεγαλείο στην Ελλάδα του 2010 .

Προσέξτε η λογική του “παρτάκια” λειτουργεί πάντα , έτσι σου λέει θα διχάσουμε τον Ελληνικό λαό, θα βάλουμε την κοινωνία να “σκοτώνεται” και να καταδικάζει τις ενέργειες των άλλων κοινωνικών ομάδων... κι εμείς σαν κυβέρνηση θα γίνουν ξαφνικά οι δήθεν εκφραστές του κοινωνικού συνόλου- κάθε φορά επιλεκτικά- έτσι ώστε να προχωρά το σχέδιο.

Καταλαβαίνετε τώρα την βρωμία και δυσωδία επικρατεί στη στρατηγική που ακολουθούν κυβέρνηση και διαμορφωτές της κοινής γνώμης( ΜΜΕ) ;

Δώστε προσοχή βήμα βήμα στα καρέ του παρακάτω βίντεο , αν χρειαστεί ξαναδείτε τα .

Για τους κουτούς , τους παρτάκιδες ή τυχόν τους προκατειλημμένους αναγνώστες διευκρινίζουμε οτι η ίδια ακριβώς τακτική ισχύει σε κάθε κινητοποίηση που ενοχλεί το έργο κυβέρνησης και τρόικας, εκτός βέβαια των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που η κυβέρνηση θεωρεί και έχει δηλώσει πως οι εκπρόσωποι τους πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.

Οι διοικήσεις των δύο μεγαλύτερων σωματείων της χώρας είναι κυβερνητικά προσκείμενες και οι απεργίες τους είναι απόλυτα σεβαστές απο την κυβέρνηση για δύο λόγους.

Πρώτον, είναι ελεγχόμενες και οργανωμένες και δεύτερον , λειτουργούν ώς “βαλβίδα εξαέρωσης” της κοινωνικής οργής χωρίς κόστος για την κυβέρνηση .

Για να το πούμε πιο απλά .... ελεγχόμενη πορεία και.... μετά σπίτι για νάνι.

Δείτε ποιόν έβγαλαν για να κάνει δηλώσεις , τον πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας , τι άραγε θα περίμενε κανείς να δηλώσει αυτός ο άνθρωπος.;;;

Προσέξτε τον τρόπο που κάνει τις δηλώσεις “Αλίμονο αν ο καθένας απο μας εφαρμόζει οτι νομίζει εκείνος οτι είναι το σωστό” (Σωστό δεν ακούγεται ;; - Tι σχέση όμως έχει αυτή η δήλωση με το πραγματικό γεγονός ;; - Κατα τ'αλλα.... το “Σαμίνα” βούλιαξε , αλλά οι ευθύνες του “καθένα” εφοπλιστή “βούλιαξαν” στην Ελληνική δικαιοσύνη μαζί με το καράβι.)

Αλλά βέβαια το μπλόκο στο λιμάνι θίγει τα συμφέροντα των εφοπλιστών που έκαναν πάρτι στο Αβέρωφ. Επειδή όμως δεν μπορούν να πούν κάτι τέτοιο, νοιάζονται ξαφνικά για το ταλαίπωρο κοινό και για τον Τουρισμό στα νησιά. Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή. (Προσέξτε την παρουσίαση του ρεπορτάζ ...λές και απευθύνονται σε πρόβατα)

Η πολιτικάντικη αηδία εξοργίζει....

Προσέξτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας , "απολύτως σεβαστές οι όποιες πρωτοβουλίες διαμαρτυρίες" λέει ο Παναγιωτόπουλος και συνεχίσει τον ξύλινο λόγο του σύγχρονου Μαυρογυαλούρου.... “απολύτως καταδικαστέες οι ενέργειες καταλήψεων και αποκλεισμών” δηλαδή κάτι σαν το “ηξης αφίξης” .

Οι διαμαρτυρίες - κατά τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας- θα πρέπει να γίνονται σιωπηρά , να περνούν όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητες και μετά οι διαμαρτυρόμενοι να επιστρέφουν ήσυχα στα σπίτια τους για ύπνο.

Έτσι ονειρεύονται τις διαμαρτυρίες οι εθνοσωτήρες ... σιωπηρά και κρυφά κάτι σαν “φάντασμα” δηλαδή....

Να δούμε όταν “φούσκωνε φούσκωνε“ με όλες αυτές τις αηδίες και τα καραγκιοζιλίκια όταν θα εκραγεί η κοινωνία και θα γίνει το “ο σώζων εαυτόν σωθήτω” που θα πάτε να λουφάξετε για να μην σας βρούν, όλοι εσείς οι Μαυρογιαλούροι.

Προς το παρόν όσο μπορείτε διχάστε το λαουτζίκουλα , και “συμπίεζε συμπίεζε “ θα δούμε στο τέλος τη θα γίνει ... Ασφαλώς τότε, οι εθνοπατέρες θα τρέξουν να αυτοεξοριστούν σαν τον Καραμανλή (το θείο) που την έκανε για άλλες πολιτείες και μας τον φέρανε πίσω ώς εθνάρχη στην ψωροκώσταινα.

Και για να τελειώνουμε με τα χουντικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων , πάρτε μια γεύση και απο το πώς παρουσιάζουν τα “εγκαίνια” του Πολεμικού Μουσείου απο την εθνική πορνοστάρ, και προσέξτε πως πάνε να κουκουλώσουν τα αίσχη που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του Μουσείο με τις ηλίθιες δηλώσεις του καλοβολεμένου Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου.

Αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται να δηλώνει μάλιστα οτι ο αξιωματικός υπηρεσίας το συγκεκριμένο βράδυ , την είχε πέσει για ύπνο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, με τον τρόπο που παρουσιάζουν την επικαιρότητα τα ΜΜΕ, ή έχουν περάσει τον Ελληνικό λαό για τελείως ηλίθιο ή απλά είναι μια συντονισμένη ενέργεια να μουρλάνουν τον κόσμο.





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share