29/6/10

Με το σύνθημα " Έξω οι κλέφτες" , χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν και πάλι έξω απο τη βουλή

Με συνθήματα κατά των πολιτικάντηδων και του μνημονίου της ντροπής που υπέγραψαν, διαδήλωσαν σήμερα χιλιάδες πολίτες.

Ένταση επικράτησε όταν τα ΜΑΤ άρχισαν τη μαζική ρίψη δακρυγόνων προς του διαδηλωτές που άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω απο το σύνταγμα.

Η προσπάθεια του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ να χαρακτηρίσουν...


... όλους τους εξαγριωμένους πολίτες ώς μέλη του ΠΑΜΕ με στόχο να κομματικοποιήσουν τη λαική διαμαρτυρία και να δημιουργήσουν εντυπώσεις , δεν έχει προηγούμενο.

Είναι γεγονός οτι βιώνουμε πλέον στιγμές άκρατης προπαγάνδας με στόχο να μειώσουν το μέγεθος της κοινωνικής αντίδρασης και περάσουν το μήνυμα οτι ο κόσμος πρέπει να μην διαμαρτύρεται διότι κάτι τέτοιο πλήττει τον τουρισμό (!) . (Ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν και για τον τουρισμό που έχει ήδη μαραζώσει)

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός απο τις ιστοσελίδες των μεγαλοδημοσιογράφων ακόμη και κάποια μεγάλα blogs του διαδικτύου, αυτή τη φορά κράτησαν μια περίεργη στάση τονίζοντας τα αρνητικά στοιχεία που δημοσίευσαν κάποια συγκεκριμένα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού τα οποία αφενός μεν τάσσονται υπέρ των συμφερόντων των δανειστών μας και αφετέρου κατα πάγια τακτική αποδοκιμάζουν τις πάσης φύσεως κοινωνικές αντιδράσεις φοβούμενα μήπως αυτές επεκταθούν και στις δικές τους κοινωνίες.

Να δούμε τι θα σκαρφιστούν να λένε τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη οπου οι ανεργία και η ακρίβεια θα έχει φθάσει σε τέτοια μεγέθη που τα ένστικτα επιβίωσης θα αρχίσουν πλέον να υπερτερούν της λογικής.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share