1/6/10

ΣΔΟΕ: Ζεστά λεφτά με συνοπτικές διαδικασίες πρόστιμα επί τόπου για την ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε.

Εξοπλισμένα με μπλοκάκια για πρόστιμα επι τόπου θα είναι απο σήμερα τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ.

Στόχος όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα γίνονται στο εξής φύλλο και φτερό προκειμένου να διαπιστωθούν πάση θυσία παραβάσεις στην προσπάθεια να εισπράξει ζεστό χρήμα το πεινασμένο κράτος Ε.Π.Ε. (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν ρητή εντολή να πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους ιδιαίτερα σε...


... "μικρά ψάρια που είναι κοπαδιαστά και πιάνονται ευκολότερα" δηλαδή στους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες και να βεβαιώνουν όσες το δυνατόν περισσότερες παραβάσεις μπορούν προκειμένου να φορτώσουν με πρόστιμα όσους το δυνατόν πιο πολλούς.

Με συνοπτικές θα συντάσσουν επί τόπου έκθεση ελέγχου και θα επιβάλλουν τα πρόστιμα άμεσα.

Αν ο ελεγχόμενος τολμήσει να αρνηθεί να παραλάβει την έκθεση ελέγχου και το πρόστιμο, αυτόματα θα γίνεται θυροκόλληση στο κατάστημα και θα συντάσσεται σχετικό πρακτικό.

Πρόστιμα κι όποτε πληρωθούν ... αρκεί να χρωστάνε.

Η διοικητική επίλυση της διαφοράς κατά περίπτωση "παζαρεύεται" αν καταβληθεί εφάπαξ το 50% του επιβαλλόμενου προστίμου. Υπενθυμίζεται πως από τις 23 Απριλίου ισχύει ότι σε περίπτωση άσκησης προσφυγής, βεβαιώνεται το 25% του οφειλόμενου ποσού προστίμου και όχι το 10%, που βεβαιωνόταν με το καθεστώς πριν από το νόμο 3842/2010.

Στόχος της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε. (γιατι Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει) είναι με το καλό ή με το κακό να εισπράξει άμεσα και με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο ζεστό χρήμα στα λεηλατημένα ταμεία του δημοσίου και να ικανοποιήσει έτσι τους κυβερνήτες της τρόικας που θέλουν κι αυτοί να διασφαλίσουν τα λεφτά που δάνεισαν στην ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε.

Για περαιτέρω τρομοκράτηση των μικρών ελευθέρων επαγγελματιών , από σήμερα 1η Ιουνίου ισχύει ο τρομονόμος του ποινικού αδικήματος και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο μηνών !

Απο όλα αυτά βέβαια δεν χαμπαριάζουν , οι μεγαλό φοροφυγάδες , οι μεγάλες αλυσίδες επιχειρήσεων, οι αλλοδαπών συμφερόντων επιχειρήσεις ( αλλάζουν έδρα ή τα πρόστιμα βεβαιώνονται στη Κίνα) , όλες οι μεγαλοεπιχειρήσεις παρεμπόριου με σύστημα διανομής πλανόδιων λαθρομεταναστών.

Επίσης όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες , οι μεγαλοδικηγόροι - μεγαλογιατροί , και τα λαμόγια του δημοσίου (εφορίες, πολεοδομίες κτλπ) τα οποία όταν συλλαμβάνονται να κατακλέβουν το δημόσιο οι υποθέσεις του παραπέμπονται σε μακροχρόνιες διαδικασίες (ΕΔΕ, προκαταρκτικές, εξεταστικές κτλ) εως ότου να ξεχαστεί η υπόθεση και να επέλθει η σύνηθες ατιμωρησία.

Εξαιρούνται ασφαλώς όλα τα στελέχοι της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε. , τα μέλη του Ναού της "δημοκρατίας" και οι παρατρεχάμενοι της αυλής της.

Το σχέδιο της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε με την ονομασία "ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ κι όσοι επιβιώσουν " μπαίνει επισήμως σε εφαρμογή με στόχος την εξαφάνιση της μικρομεσαίας τάξης για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αδειάσει ο τόπος έτσι ώστε να προχωρήσουν οι "Μπίζνες Καλά Οργανωμένες"

Διαβάστε επίσης:

Ξανα μαγειρεύει τα οικονομικά στοιχεία η κυβέρνηση με πάγωμα της επιστροφής του ΦΠΑ (Δείτε το βίντεο)

Στοιχεία Σοκ αποκαλύπτουν γιατί οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται ενώ των αλλοδαπών ευδοκιμούν !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share