30/4/10

Μανώλης Καψής σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου (Δείτε το βίντεο)

Για όσους θυμούνται το στρατιωτικό κανάλι της ΥΕΝΕΔ θυμίζουμε οτι ακόμη και την εποχή εκείνη η ενημέρωση ήταν πολύ πιο αντικειμενική απ'οτι στη σημερινή ιδιωτική τηλεόραση που λειτουργεί ως κυβερνητικό όργανο διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

Στα πρώτα βήματα της δημοσιογραφίας, ο μαθητής μαθαίνει να ξεχωρίζει την αντικειμενικότητα της είδησης απο το σχόλιο.

Αυτό δηλαδή οπού όλοι οι μεγαλοδημοσιοκάφροι μονίμως παραβλέπουν στα δελτία ειδήσεων...



Η Ελληνική τηλεόραση με στόχο να σπάσουν οι τηλεθεατές τους δέκτες τους για να κινηθεί η παγωμένη αγορά μετατρέπει τα δελτία ειδήσεων σε κυβερνητικό φερέφωνο....

Ο πραγματικός στόχος τους είναι να περάσουν το μήνυμα οτι, αυτοί είναι ο παλμός του κοινωνικού ιστού, άραγε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν είναι αυτό που τα μάτια σας βλέπουν. Το "μαύρο" δηλαδή που βλέπετε ,το βλέπετε μόνο εσείς ατομικά, αφού κατα τους δημοσιογράφους όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουν "άσπρο" . Κατα συνέπεια.. αποτελείται την εξαίρεση ενώ ο κανόνας είναι οι άλλοι.

Έτσι ακριβώς κάνουν πλύση εγκεφάλου στο λαουτζίκο , τώρα βέβαια αν έχεις χάσει και επεισόδια απο την επικαιρότητα , εκεί είναι που σε πείθουν ακόμη πιο εύκολα.

Είναι άλλωστε κανόνας πως, όσο επικεντρώνεσαι στον υπνωτιστή τόσο περισσότερο υπνωτίζεσαι...

Ο Μανώλης Καψής σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης κάνει λόγο για "διαπραγμάτευση" και "μάχη" της "Ελληνικής" κυβέρνησης για να "σωθεί" ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα και να υπάρξει "μέριμνα" για την 13η και 14η σύνταξη (και συνεχίζει) να μείνουν ώς έχουν τα πράγματα αποκλείεται κ.τ.λ.π.... κτλπ

Έχετε καταλάβει τώρα ; ... σε μόνο μια πρόταση πόσα ψέματα είπε ; ... για να ολοκληρώσει μια πρόταση δίχως νόημα.

Ο Μανώλης Καψής τονίζοντας της λέξης "μάχη" και "διαπραγμάτευση" προσπάθησε να πείσει τους αφελείς τηλεθεατές οτι η κυβέρνηση (η οποία τόνισε πως είναι "Ελληνική" για να μην ξεχνιόμαστε) δίνει μάχη με την Τρόικα .

Τόνισε δηλαδή, οτι παρά τα όσα βλέπουμε... εξακολουθούμε να έχουμε κυβέρνηση στην Ελλάδα .... δηλαδή δεν κάνει οτι θέλει η Τρόικα ...και υπάρχει και "μέριμνα" για τον πολίτη.

Μετά απ'ολα αυτά τολμάνε ακόμη να μιλάνε για μέριμνα προς τον πολίτη !!!


Κι όπως κάθε καλός κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ.Καψής δεν ξεχνά να φροντίσει και για το προσωπικό image του μεγάλου αφεντικού προβάλλοντας την προσωπική πρωτοβουλία του να αναλάβει ο ίδιος (ο πρωθυπουργός) να "σκιστεί" να τα καταφέρει ολομόναχος (!)

Πλάκα έχει εκεί που προσπαθεί να τονίσει την ταχύτητα της κυβέρνησης και λέει χαρακτηριστικά "είναι έκτακτα μέτρα για συνθήκες έκτακτης ανάγκης ..." και στο περίπου του βγήκε οτι ... έκτακτη είναι και η κυβέρνηση.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το ωραιότερο αφού είπε οτι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει και αυτή την αύξηση του ΦΠΑ να την απορροφήσει το εμπόριο !!!

Μάλλον προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο οτι οι έμποροι είναι κάτι σαν τις μαύρες τρύπες του διαστήματος.... ότι κι αν βάλεις μέσα ...εκείνοι πάντα το ρουφάνε !

Δείτε το είναι απολαυστικό...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share