29/4/10

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα και μάλιστα με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων !

Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 1821 - Οι σύγχρονοι εθνοσωτήρες χτίζουν στην Ελλάδα τζαμιά !

Με δελτίο τύπου ο κυβερνητικός αντ'αυτού Γιώργος Πεταλωτής ανακοίνωσε την οικοδόμηση Τεμένους στο Βοτανικό. Την υλοποίηση του έργου θα επιβλέπει επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής...



« Η κυβέρνηση ανακοινώνει την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών με εφαρμογή του Ν. 3512/2006. Το τέμενος, με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων, θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό, με τρόπο που θα ενταχθεί οργανικά σε ένα ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου.

Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές.

Ως προς την διοικητική δομή, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας διορίζεται επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα, έγκριτα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί. (επί των κονδυλίων προφανώς)

Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές.

Ως προς την υλοποίηση του έργου, ο Πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο με την συμμετοχή των Υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ»

Τώρα....

Όπως παρατηρήσατε στο κείμενο"άλλες προσφορές δεν θα γίνουν δεκτές " ...
Εδώ φαίνεται πως .. λεφτά υπάρχουν δεν χρειάζονται προσφορές ....


Έτσι... ο Jefrey και η "πατριωτική" κυβέρνηση του ζητούν θυσίες απο το λαό και στήνουν κουμπαράδες αλληλεγγύης για να αρπάξουν και απο τους Έλληνες της διασποράς για να φτιάξουν και στην Αθήνα ένα τζαμί που δεν είχαμε...

Φέρτε λοιπόν και τον κουμπαρά της αλληλεγγύης του Πετσάλνικου να βάλουμε όλοι λεφτά μας φτιάξουμε τζαμιά στη Ελλάδα για τους νεο-έλληνες μουσουλμάνους ....

Κι εσείς 'Ελληνες της διασποράς που σας έχουν μουρλάνει με την προπαγάνδα της ERT Sat για να σας συγκινήσουν βάλτε τα λεφτά σας στο μαύρο σκοτάδι του κουμπαρά απόσβεσης κεφαλαίων της ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε.

So , when you return sto Ellada na deite kai to neo mas tzami , tha miazi kai me to kolona sto spot...






Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία

Εκστρατεία επαιτείας και Εθνικού εξευτελισμού ξεκινά η κυβέρνηση !


Ο άνθρωπος του μόχθου που είχε μιλήσει στο πρωθυπουργό έγινε διάσημος (Δείτε το βίντεο)

Μετά τον άνθρωπο που μόχθου... Έβγαλαν στην τηλεόραση τα παιδιά του (Δείτε το βίντεο)

Βρέθηκαν στα γρήγορα λεφτά για το τζαμί στο Βοτανικό !



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share