31/3/10

Αστυνομικός "ντίρλα" στο μεθύσι τράκαρε με το περιπολικό

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις !!!

Ακόμη ένα "μεμονωμένο" περιστατικό κατά την Ελληνική Αστυνομία που εαν βέβαια δεν είχε αυτή την κατάληξη δεν θα είχε αποκαλυφθεί για μια ακόμη φορά η ασυνείδητη συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών που έχουν ξεχάσει τι υπηρετούν.

Ο αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης...



...ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα το περιπολικό της αστυνομίας του οποίου αργότερα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε τσιμεντένια διαχωριστική νησίδα ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε και σε ρυθμιστική πινακίδα.

Ευτυχώς ο αρχιφύλακας διέφυγε τον κίνδυνο προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές , ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το περιστατικό ΔΕΝ είναι μεμονωμένο


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα απο αστυνομικούς, αφού τέτοιες μέρες περίπου ένα χρόνο πριν στη Βόνιτσα, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας Γιώργος Γληγόρης οδηγώντας κατάσταση μέθης ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια που ταξίδευε οδικώς προκειμένου να παρευρεθούν την επόμενη μέρα στην ορκωμοσία του γιού τους.

Τότε και πάλι η ΕΛ.ΑΣ έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό προσπαθώντας μάλιστα να συγκαλύψει το θέμα με την καθυστέρηση των αιματολογικών εξετάσεων του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας. (Δείτε σχετικό άρθρο εδώ )



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share