27/2/10

Σκληρά μέτρα και θυσίες αλλά το opengov.gr θα διαφημίζει διαβούλευση

«Σοκ και δέος» είναι η λύση που κομίζει την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα ο ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν , που καταφτάνει με έτοιμο σχέδιο «υπό μάλης».

Η έντονη αμφισβήτηση εκ μέρους των κοινοτικών για όλες τις προβλέψεις και τις παραδοχές της κυβέρνησης στο Πρόγραμμα Σταθερότητας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε άνευ προηγουμένου σκληρά μέτρα –που καμία σχέση δεν θα έχουν όσα θεωρούντο τέτοια ως τώρα. ...




Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι δεν ισχύουν πλέον οι «κόκκινες» διαχωριστικές γραμμές που είχαν τεθεί. Είναι ενδεικτικό ότι η κατάργηση του 14ου μισθού είναι το πρώτο που απαιτούν πλέον οι Βρυξέλλες, ενώ οι αυξήσεις σε ΦΠΑ κλπ φόρους θεωρούνται …«ημίμετρα»!

Επιπλέον, την ερχόμενη Τρίτη ή Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η εισοδηματική πολιτική για το 2010 (με πάγωμα μισθών και μείωση επιδομάτων).

Στις αρχές της εβδομάδας θα αρχίσει επίσης η … τμηματική δημοσιοποίηση του προσχεδίου του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

«Μέρα παρά μέρα» ή και λίγο πιο αραιά, θα αναρτάται στο διαδίκτυο (www.opengov.gr) ένα-ένα κεφάλαιο του νομοσχεδίου για.... νέο γύρο δημόσιας διαβούλευσης εκεί μπορείτε να γράφετε τα σχόλια και της παρατηρήσεις για τα μαύρα μας τα χάλια γιατί όπως αποδείχθηκε το επικοινωνιακό τρυκ της κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς αφού διαβούλευση ξεδιαβούλευση τα μέτρα ήδη έχουν προαποφασιστεί.

Αν θέλετε όμως μπορείτε να αφήνετε και τα σχόλια σας τραγουδιστά επικολλώντας τον σύνδεσμο τραγουδιών του τύπου " Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κ..ς "







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share