28/2/10

Εμπάρκο στην Ελλάδα κάνουν την 1η Μαρτίου οι μετανάστες !

Ναι έγινε και αυτό στην Ελλάδα του 2010 !

Το κίνημα "24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ" με το σύνθημα "Δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ για 24 ώρες! Καμία αγορά την 1η Μαρτίου" καλεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα να απέχουν από κάθε οικονομική συναλλαγή για ένα ολόκληρο 24ωρο !




Δεν φτάνει που ανεχόμαστε επι τουλάχιστον μια 25ετία την ανθελληνική πολιτική των λαμογιών που κατ έκλεψαν την χώρα αναγκαζόμαστε τωρα να ανεχθούμε και τα προδοτικά τους σχέδια για μετατροπή της χώρας σε πολυπολιτισμική χαβούζα.

Υπηρέτες της Νεας Τάξης,υπάλληλοι των Φράγκων που προσπαθούν να στερήσουν απο τον Ελληνικό λαό και την τελευταία ελπίδα. Πρόθυμοι σύμμαχοι τους οι αιώνιοι απάτριδες "προοδευτικοί",οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ που πληρώνονται απο το υστέρημα του λαού για να μας συκοφαντούν στο εξωτερικό αλλά και οι "αναξιοπαθούντες" λαθρομετανάστες που μας φόρτωσαν στο σβέρκο με το έτσι θέλω.

Οι "μετανάστες" λοιπόν που στηρίζονται ΣΕ ΚΑΘΕ ενέργεια τους απο την κυβέρνηση,απο τις ΜΚΟ,απο την "αριστερή" κουλτούρα,απο την πλειονότητα των ΜΜΕ,απο την "προοδευτική" ανωμαλία και τους παγκόσμιους "ανθρωπιστές".

Αποφάσισαν ότι θα πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ τον Ελληνικό λαό με "εμπάργκο".

"Δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ για 24 ώρες! Καμία αγορά την 1η Μαρτίου"

Με αυτό το σύνθημα το κίνημα "24 ώρες χωρίς εμάς" καλεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα να απόσχουν από κάθε οικονομική συναλλαγή για ένα ολόκληρο 24ωρο, ως μορφή αντίστασης "στα μηνύματα ξενοφοβίας και ρατσισμού αλλά και αντίδρασης στον αποκλεισμό των μεταναστών που ειρηνικά ζουν και εργάζονται" όπως γράφουν οι δημιουργοί της κίνησης στη σελίδα των σχεδόν 6.000 μελών στο Facebook.

Όπως αναφέρουν "Τα Νέα" δημιουργός της σελίδας είναι κάποιος Αλβανός που δηλώνει δημοσιογράφος ονόματι Νίκο Αγκο που μάλλον όπως πολλοί άλλοι ήρθε στην Ελλάδα ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ παραμένει ΠΑΡΑΝΟΜΑ,τον ΤΑΙΖΕΙ ο Ελληνικός λαός και ενδεχομένως να έχει και ΤΖΑΜΠΑ ιατρική περίθαλψη όπως η συντριπτική πλειοψηφία των "αναξιοπαθούντων".
"Πρόκειται για μια κίνηση που πρωτοξεκίνησε στην Αμερική το 2006, όταν χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, οι μαθητές δεν πήγαν στα σχολεία, οι εργάτες στα εργοστάσια. Η Αμερική κλήθηκε να 'φανταστεί' τη ζωή της χωρίς τον Λατινοαμερικανό της" λέει.

Δεν αξίζει καν να μπούμε στο κόπο να χαραμίσουμε χρόνο για να εξηγήσουμε στον Αλβανό τις διαφορές ανάμεσα στις ΗΠΑ και την χώρα μας που είναι και πολλές.

Εκείνο μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε είναι αν μη τι άλλο η έκπληξη που προκαλεί μια τέτοια ενέργεια την στιγμή που η στάση της επίσημης κυβέρνησης απέναντι στους λαθρομετανάστες είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε με προεξάρχοντα τον "αυτοκράτορα" Χρυσοχοίδη και το 90% των πολιτικών που κρατούν τις καρέκλες.

Επειδή όμως εμείς ευχαρίστως μπορούμε να μπούμε στην "φαντασία" που προτείνει ο Αλβανός θα λέγαμε ότι ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ αλλά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μπορούμε να φανταστούμε μια Ελλάδα χωρίς τον Αλβανό της.Και μπορούμε να την φανταστούμε γιατί ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 20 χρόνια όταν ο Ελληνικός λαός περνούσε καλύτερα,ζοριζόταν αλλά δουλειά έβρισκε,δεν χρωστούσε τα μαλλιοκέφαλα του,δεν έκανε τα σπίτια του φρούρια και σαφώς δεν είχε 10 και 20 χιλ, διαρρήξεις,ληστείες,φόνους και βιασμούς κάθε χρόνο.

Και κάτι τελευταίο ας υποθέσουμε ότι σε αυτή την κίνηση συμμετέχουν κάποιοι ανόητοι γραφικοί πλην όμως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

Και αυτή είναι η συμπεριφορά τους απέναντι σε μια χώρα που τους έχει να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι και που στην ουσία για χάρη τους έχει υποβαθμίσει τον Ελληνα πολίτη καθιστώντας τον πολίτη δεύτερης κατηγορίας .

Οταν "νομιμοποιηθούν" απο τον Γιωργάκη ποια νομίζετε ότι θα είναι η δράση τους;






Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share