31/1/10

Σάλιο μπορεί να μην υπάρχει η κυβέρνηση όμως πετά VIP με …6.000 ευρώ την ώρα

Την ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη φωνάζουν πως δεν υπάρχει σάλιο και οτι « τα ταμεία είναι άδεια», κάποιοι ξέχασαν, να βάλουν φρένο στις πτήσεις των VIP αεροσκαφών που στοίχισαν μέχρι σήμερα (στις 100 πρώτες ημέρες του ΠαΣοΚ) στο Ελληνικό κράτος.... 1.100.000 ευρώ!!





Το παράδοξο μιας κυβέρνησης που θέλει να περικόψει τα έξοδα του κράτους, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να πετάει με 6.000 ευρώ την ώρα με κυβερνητικά VIP αεροσκάφη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι προορισμοί στους οποίους ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του χρησιμοποίησαν τα κυβερνητικά αεροσκάφη έχουν απευθείας αεροπορική σύνδεση με πάνω από μια αεροπορική εταιρεία. Το δε κόστος όλων των προορισμών δεν ξεπερνά σε καμιά περίπτωση τα …300 ευρώ ανά εισιτήριο.

Όταν λοιπόν στέλνεις μήνυμα «βουλιάζουμε» και βλέπεις ως σωσίβιο ακόμη και το τελευταίο επίδομα του δημοσίου υπαλλήλου (ή την άδεια τσέπη κάθε ιδιωτικού υπαλλήλου), δεν είναι και τόσο κακό να κόψεις καμιά ώρα πτήσης από τα VIP αεροσκάφη και να ταξιδέψεις με αεροπλανάκι της γραμμής.

Διαβάστε επίσης:
Iπτάμενοι και σπάταλοι με έξοδα των φορολογουμένων

'Αφησε το γάμο και... πήγε για πουρνάρια στον Άγιο Δομίνικο !!!




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share