28/11/09

Δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους Δημάρχου

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα βρίσκετε πάντοτε κοντά σε κάθε Ενεργό Πολίτη....

Το παρόν δημοσιεύετε όπως ακριβώς εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ.


Μετά απο το δημοσίευμα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ της 18/11/2009 αλλά και μετά απο το πρώτο δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας με φωτογραφίες απο την υπόθεση για τον καθαρισμό των κοιμητηρίων στο Δήμο Εξαπλατάνου και πιο συγκεκριμένα σε 10 11 σημεία χωριά, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος του...



....Δήμου Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος στο καφενείο της Κωσταντίας μαζι με καμιά δεκαριά μπράβους του και με αφορμή τα δημοσιεύματα του δημοσιογράφου της εφημερίδας μας και μπροστά σε συχωριανούς ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους του δημάρχου .

Εκτος αυτού ο Δήμαρχος απείλησε τον δημοσιογράφο και χειροδίκησε και αυτός εναντίον του αλλά εκτος αυτού υπήρχαν και απειλές του στυλ θα φύγεις απο εδω θα σε γα.....μησω και αλλά τέτοια όμορφα!!!

Κατόπιν όλων αυτών και με αφορμή και το περιστατικό της Χίου με την συναδέλφισα Κατερίνα που και εκείνη ξυλοκοπήθηκε θέλω να καταγγείλω το περιστατικό και σε εσάς για να δημοσιοποιηθεί


Πού ειναι τα 27000 Ευρώ απο τον καθαρισμό των κοιμητηρίων?

Δεν το κάνω παραπάνω απο ότι χρειάζεται ζήτημα ότι απειλήθηκε για μια ακόμη φορά η ζωή μου στην προσπάθεια μου να κάνω ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

Αλλά θα πω ότι και το άτομο απο το οποίο δήχθηκα την απειλή απο ότι μου είπαν χωριανοί δεν τον έχουν και σε πολύ μεγάλη υποληψη ούτε τα δικά του άτομα και έτσι προχώρημα πάρα κάτω!!!

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω επίσης ειναι ότι σε αυτόν τον τόπο δεν γνωριστήκαμε όλοι μας σήμερα, άρα εχουμε όλοι μια συνέχεια για την οποία πιστεύω μπορούμε να την ανασύρουμε κάθε φορά που χρειάζεται να πούμε κάτι για τον εαυτό μας!!!

Θέλω να ξέρετε λοιπόν ότι αυτά που έγραψα στο προηγούμενο άρθρο ειναι προϊόν ρεπορτάζ και μιας βαθειάς αναζήτησης που κάνω για να βρω κάθε φορά ποιος ειναι πίσω απο τα χαμένα χρήματα.

Άρα και εδω θα έχει μια συνεχεια το θέμα σε σχέση με τα κοιμητήρια που έπρεπε να καθαριστούν 5 μέτρα περιμετρικά απο τα κοιμητήρια του Δήμου ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ?

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!!

100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

Δυο πράγματα συμβαίνουν η δώσατε την δαυλιά σε λάθος άτομα?

η κάποιος τα πήρε τα χρήματα.

Δεν βλέπω τρίτη εκδοχή.

Το παρόν εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς δημοσίευση.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share